Städ

Hej där! Efter att ha fått sova riktigt bra inatt har jag haft en massa energi över till hushållssysslor. Freya somnade 00 igår, vaknade för första måltiden kl 8 imorse och sov sedan vidare till 12. Så idag har hon fått hänga en massa med sin pappa så har jag haft tvättstuga, rensat lite i förrådet, fixat hennes, min och Jockes garderober och bara plockat och donat på. Rensat, slängt, flyttat runt och skänkt bort saker. 
 
Även fast människor som kommer hit kanske inte får det intrycket så gillar jag att ha det städat och fint. Men jag hinner inte plocka hela tiden och jag har en sambo som är rätt duktig att plocka fram men inte plocka bort. Dessutom finns inte alltid energin eller lusten heller. Kan ju bara tänka mig sen när Freya slänger leksaker på varenda millimeter att jag får det jag gör. Men då lär det få vara bombnedslag ibland. Hade varit så skönt att ha ett eget rum till henne sen och försöka begränsa de flesta av hennes saker dit. 
 
Igår fick jag världens ikeasug. Men det blev att jag klickade hem lite istället. Inga stora saker men lite nödvändigheter. Men inte många kronor till skillnad för om jag hade åkt dit. Kan vara lite tur att vi har såpass långt dit som vi har. 
 
Det blev långt det här så nu avrundar jag. 
 
Pyjamasen är inte så skitig som den ser ut 🤗
 
Upp