Kväll

Kommit hem från inscanningen för en stund sedan och kollat lite på barncancergalan. Så sjukt hemsk, fuck cancer. Hoppas det kommer ett genombrott snart när det kommer till botemedel. Det hoppas jag dock dom hittar till allt, men ändå. Jocke har ju diabetes, förr i tiden trodde man att det skulle kommit till den punkt då det fanns botemedel mot det mesta i den här tidseran vi lever i nu. Det har ju gått otroligt framåt men ändå är det inte tillräckligt. Usch för alla äckliga sjukdomar och dåligheter. 
 
Men tillbaka till scanningen, det var katastrofalt dåliga siffror. Eller ja, precis samma som när jag scannade in mig för allra första gången för snart 2 år sedan. Det lyckades jag ju träna upp, så jag hoppas nu att jag håller det här och verkligen kommer igång. Jag blir ju så galet taggad att fortsätta när jag väl kommit igång och jag får se svart på vitt att resultaten förbättras. Så nu jäklar, inga ursäkter. Freya sov sig igenom hela föreläsningen och slog upp ögonen när vi kom in genom dörren hemma igen. 
 
Ingen framgång med den lilla magen heller, trodde messmör hjälpte där ett tag men nu är det tillbaka till ruta ett igen. Så nu har jag börjat sätta olja i maten också får vi väl se. Annars är det bara vänta på smakportionerna så vi får ge henne katrinplommonpuré. Men det är ju förjävligt om hon ska behöva ha så jobbigt fram tills dess. Är ju ändå någon månad bort. Att ersättning ska paja deras små magar så. 
 
 
Upp