3 månader

Ja alltså idag har varit en händelserik dag. Jag och Freysan tog det lugnt hemma och gjorde henne torsdagsfin, det är ju trots allt hennes 3 månaders dag. Sen ringde Jocke och sa att han bränt sig i ansiktet och var påväg till akuten. Så jag packade in ungen i bilen så åkte vi dit. Där var han uppkopplad till en massa maskiner och slangar, men det såg värre ut än vad det var. Dom tog det säkra före det osäkra tills dom fastställt att han inte bränt sig i munnen osv så det skulle påverka luftvägarna. Men det hade han inte. Dom la på en massa kletiga kompresser för att kyla ner och sedan pumpade dom i honom morfin så han kunde tvätta ansiktet ordentligt med tvål och vatten sen. 
 
Det som hänt var att han skar med gas så exploderade kokande kopparpasta upp i ansiktet på honom. Hade han inte haft skyddsglasögon hade han förmodligen blivit blind. När han tvättat av sig satte dom nya kompresser och för att dom ska hållas kvar har dom lindat in hela hans ansikte med bandage. Men han mår bra men har såklart lite ont. 
 
Så på lördag kommer jag stå med en mumie där framme. Men det finns inget att göra åt saken. På måndag ska han tillbaka för att kolla hur det ser ut. Vad läkarna såg just nu var att det var ytliga brännskador och förhoppningsvis blir han återställd utan några större ärr. 
 
Efter att vi kommit hem kom mormor, morfar, mamma, Jocke och Linn hit och hälsade på. Dom var här ett tag sen när dom åkte for jag och handlade det sista till dopet, för imorgon får jag hämta nycklarna så vi kan duka färdigt. 
 
Men nu blev det väldigt långt det här så jag ska avrunda. 
 
Dom kletiga kompresserna han fick först. 
 
Nu får han se ut som en mumie ett tag. 
 
3 hela månader. Älskade hjärtat ❤
 
Upp