Lördag

Lördag kväll. Ordningen återställd då pappan är tillbaka hemma efter att ha spenderat ett dygn i Dokkas med sina kompisar på skotern. Freya sover och vi har kollat reprisen från gårdagens idolavsnitt. På förmiddagen for jag och F till gamla järn lindgrens där friluftsfrämjandet hade sin bytardag. Är i princip som en loppis med enbart vintergrejer och andra säljer dina saker åt dig. Mamma jobbade där, så jag lämnade in några jackor, skor och mina slalomskidor och fick allt sålt. Så det blev lite extra pengar att köpa julklappar för. 
 
Igår var det black friday som nog ingen har missat. Vi passade på att beställa lite julklappar och diverse. Höll utkik efter bilstol nr 2 till F, men hittade ingen till något superpris som vi fastnade för. Är ändå några månader kvar tills det ska bytas så det är ingen stress. 
 
Nu ska vi bara mysa framför någon film, lätt hänt att man glömmer bort varandra lite när det finns en liten med i bilden som tar upp all ens tid när hon är vaken. Men jag hade aldrig velat ha det på något annat sätt ❤
 
 
Allmänt | |
Upp