Farsdag

Då var helgen åter över och det är dags att återgå till vardagen. Eller ja, för mig ser dagarna mest likadana ut men för pappan i huset är det jobb. Gruvar mig dock lite för hur det kommer bli med barnets sovrutiner, vi måste nämligen hämta honom från jobbet ca 23.30 varje dag hela veckan. Bad honom höra om någon kan släppa av honom hemma istället för på firman då jag fått henne att somna mellan 22-23 och vill för allt i världen inte förstöra det nu. Nästa måndag har han läkarbesök för diabetesen och då ska han ta upp körkortet och när han får börja med det. Livet hade blivit så mycket enklare om han också fick köra bil utan att behöva mig som chaufför. 
 
Idag fick lillhjärtat prova pyttelite mat för första gången. Potatis och morot i en sån färdig barnmatsburk hade vi köpt. Det var blä tyckte hon och gjorde allt för att trycka ut det äckliga med tungan och sedan vägrade hon gapa mer. Sötunge. Så nu avvaktar vi ett tag till innan vi låter henne smaka igen då hon redan haft såna problem med lillmagen. Frös ner i iskuber, hört att det ska vara smidigt. Fick dock inga bilder på dagens smakprovning, får fixa det nästa gång. 
 
Idag har vi firat farsdag. Jockes första så det var ju lite speciellt. Han fick en kaffemugg med Freya och en text där det stog I ❤ U världens bästa pappa på. Slängde ihop en tårta också, inte världens vackraste men helt klart ätbar iallafall! 
 
Bra att grunda med en sockerchock dagen innan utscanningen 🙈
 
Allmänt | |
Upp