Föräldraroll

Nu är hon ju 1.5 vecka och vi kommer mer och mer in i föräldrarollen. Humöret har svajat för oss båda pga sömnbrist och hormoner. Lite osäkerhet spelar också in men dom kommer ju inte med en instruktionsbok så det är bara att göra sitt bästa och göra det som passar våran familj bäst. Hon har dock ovänt dygn som vi måste försöka få rätt. Nu har hon iallafall somnat alldeles nyss igen så jag ska också sova. Jocke sa att han kunde ta nattmatandet så kanske jag är lite pigg tills imorgon. Skönt! Bara det att han inte alltid vaknar trots att larmet tjuter för fullt. (Freya alltså) 
 
Vet att det blir mycket bebisprat här nu men det är ju kring henne vårat liv kretsar kring just nu. Våran miniboss. Men vi myser så mycket vi kan med våra håriga bebisar också. 
 
Men alltså bästa känslan måste ändå vara att jag kan ha mina skor igen! Mina vanliga tröjor kan jag ha, byxorna är lite väl tight ännu och förlovningsringen får jag inte på. 10 gravidkilon är borta på 10 dagar. Så nu har jag 10 kilo kvar så är jag tillbaka på startvikten när jag blev preggo. Promenader kan jag ta men annan träning måste jag vänta med tills efterkontrollen. 
 
Nu sova. Gonatt
 
 
Upp