Julen 2017

Lovade ju att skriva lite om julen. Började med att åka till Johanna vars det var fullt hus. Tomten kom tidigt och delade ut julklappar för Kev skulle till sin pappa sen. Freysan fick massor med leksaker som hon nöjt smakade på. När vi varit där någon timme bar det av vidare till mamma och Micke. Åt mat och kollade Kalle innan vi öppnade julklapparna. Freya hade fixat fotokalendrar som hon gav bort med en massa söta bilder på sig själv. Redan här var jag dödstrött och ville avsluta kvällen men vi hade lovat att åka vidare till hennes farfar och gänget så det gjorde vi. Där var det också julklappsutdelning och F fick sig lite mer leksaker. Så nu har vi 2 korgar med leksaker som tjuter och blinkar. Tomten kunde hon inte bry sig mindre om, presentsnörena var det bästa. 
 
Vi avslutade sedan kvällen med 2 galet trötta föräldrar och en däckad bebis. For hem och bara myste på. Jag hade tydligen varit snäll också då min fästman (låter konstigt men det heter väl så då man är förlovad) hade köpt en samsung s8 åt mig. Bästa älsklingen ❤
 
Men i det stora hela var det en helt okej och ändå mysig  jul. Bara flängandet som är jobbigt. 
 
Imorgon är det dopdags för Milion så jag ska leta fram kläder som jag ska ha. Bäst att fixa färdigt så jag inte står där med massor av saker att hinna med imorgon. 
 
 
Upp