Torsdag

Freysans 1månads besök gick galant. En stark fin tjej som växer som hon ska. Vägde in på 3910 gram men var fortfarande 51 cm lång, men det är som det ska sa dom. Fick även klartecken att börja med laktulos för att försöka få igång lillmagen så är inne på andra dagen med det. Ännu ingen förbättring men dom sa att det kan ta tid, hade det inte hänt något inom 14 dagar skulle vi höra av oss. 
 
Blivit galet stel i nacken dom senaste dagarna och ont ovanför ena skuldan En massage hade verkligen inte suttit helt fel. Ska se om pappan i huset tycker att jag kan få skämma bort mig själv lite. Beror nog på min superdåliga hållning, känner ju att jag sitter som en hösäck. Förhoppningsvis blir den bättre sen när jag får komma igång med träningen igen och bygga upp lite muskler. Har tappat allt under graviditeten och får börja om från noll. Eller nästan minus. 
 
Storhandlat idag, igår fick jag också röja lite och tömma tvättkorgen. Dammsugaren hade behövt få sig en runda men ibland måste man prioritera annat. Det hinns med det också. 
 
Nu vaknade donnan så dags att avsluta. 
 
Pöss
 
 
 
Upp