Måndag

Fick med mig Jocke ut på stan idag en sväng. Fast det blev bara apoteket för att fylla på lagret med pysventiler, dom är guld värda och sen in på banken och öppnade ett sparkonto åt Freya. Jocke 26 bast skaffade sig äntligen ett mastercard också så han kan klippa sitt ungdomskort. Då behöver inte mitt kort vara uppkopplad mot xbox och allt skit han håller på med och drar pengar i tid och otid. 
 
Det kom ett paket magdroppar åt tösen med posten idag också som ska hjälpa med magen och en ny nappflaska från herobility. Den gillade vi direkt så beställde hem flera. Får hoppas att allt vi försöker med nu hjälper lilltösen. Hon är stenhård i magen varje dag och det är så synd om henne. Får se hur natten blir, hon har varit vaken nästan hela dagen med bara några små powernaps och nu har hon somnat ordentligt. Hon fick sig ett bad också efter att ha spytt ner hela mig, henne själv och våran säng. 
 
Imorgon lär vi åka förbi mamma och hänga med dom lite. Måste ju passa på medans mormor och morfar har åkt från Övik för att hälsa på. Idag har dom varit i stugan så inte träffat dom. 
 
Men nu vakna sessan igen, garra matdax. 
 
Pöss
 
 
Upp