En bra dag

Inatt drog Freya rekord i nattsömn. Ja förutom då hon var alldeles nykläckt då. Men hon somnade väl vid 12 och vaknade kl 6 för mat, sov sedan vidare till 9 för lite mer mat innan pappan väckte mig klockan 11. Då sov ungen ännu och jag klev upp. Alla 3 fick på sig lite kläder sen lunchade vi på nittaya innan vi åkte vidare och hälsade på Johanna med familj. Satt där och surrade någon timme innan vi åkte hem igen. Efter ett tag kom Nina och Jessi så vi drog en runda på stan och Freysan fick sig några plagg av fammo. 
 
Imorgon är det bvc dags igen och även 1 månads läkarbesök så då ska vi ta oss ett snack med läkaren och höra vad vi ska ta oss till med den här lilla magen. Hon hade ju behövt något laxeringsaktigt så hon kan få ut allt själv. Då hade vi garra fått en gladare bebis och förhoppningsvis lite mer sömn. 
 
Idag blev min skoter hämtad och på fredag skrivs papper och pengarna rullar in. Blandade känslor, älskar att köra skoter och var sjukt skönt att äga en egen. Men jag har inte råd att äga en just nu. Absolut inte med mammapenning bara. Kanske blir någon gång i framtiden igen. Så då blir jag av med lånet och försäkringen sägs ju också upp. Det är ändå en lättnad!
 
Nu ska jag kika idol, älskar när det precis börjar och alla stolpskott är med. 
 
Så sjukt söta kläder. Älskar newbie. 
Upp