Åter till vardagen

Idag har vi också varit på vift hela dagen. Började med att åka till folkracebanan och hängde där några timmar. Mestadels finväder och trevligt sällskap. Åkte sen hem, lämnade Jocke hemma så åkte jag och Freysan till mamma och käkade. Mamma, jag och mormor tog en prommis med vagnen och hundarna sen blev jag kvar hos dom också i några timmar. Så har kommit hem bara för ett tag sen och gjort matbackar åt Jocke då han börjar jobba imorgon igen. Blandade känslor där. Men han jobbar nog bara 2 veckor sen tar han ut lite ledighet igen. 
 
Alla lär inte förstå min känsla idag, men alltså våran unge bajsade äntligen själv idag. Hoppas av hela mitt hjärta det är påväg åt rätt håll och att allt vi försöker med fungerar nu. Men än är det förtidigt att säga någonting så det kan ju lika gärna bli bakslag. Förövrigt börjar jag känna mig mycket tryggare i min mammaroll och det har inte ens varit jobbigt att vara på ranten hela helgen, har känt mig tryggare hemma innan men det börjar släppa. 
 
Mormor och morfar åker hem imorgon igen. Trist men dom kommer ju tillbaka när det är dop iallafall. Sen får vi ta och åka ner och hälsa på i Övik också så alla där får träffa donnan. Måste försöka få några fina bilder också till dopkorten. Nu har hon ju mest legat i blöja på alla kort eftersom vi varit hemma för det mesta. Men det hinns ju med det också. 
 
Nu blir det soffläge med alla mina bebisar. Pappan sover. 
 
Puss
 
 
Upp