Karlstad, Värmland

Onsdagen började med jobb, sen bara hem och packa ihop det sista, mysa järnet med J innan det var dags att påbörja resan neråt. Mamma och jag fick skjuts till tågstationen, hoppade på tåget mot Boden. Efter några timmars resa så var det dags att byta tåg och hoppa på nattåget, hamnade i samma kupé som en mamma och hennes 2 supersöta döttrar så det var helt okej. Min lillebror hoppade på tåget i Umeå. Fikade, läste, pratade med den andra familjen och så innan det var läggdags. Kunde inte somna pga min lillebror som snarkade så det var helt sjukt. Satte headset i öronen med musiken på högsta så lyckades jag somna tillslut.
 
Upp igen på morgonen för att byta tåg i Hallsberg. Efter 20 timmars tågresa var vi framme i Karlstad där våran kusin plockade upp oss och körde hem till han och hans fru Emma. Jättesöt tjej som är lika gammal som mig, vi klickade direkt och kunde surra om allt mellan himmel och jord. Blev kvar hemma hos dom resten av hela torsdagen. 
 
Fredagen var det också upp tidigt för att göra oss redo för det vi kom dit för, begravningen. Åkte innan och mötte soc, fick alla tillhörigheter och fikade innan. Då fick jag även träffa lillasyster, äntligen ! När allt det var klart var det dags att bege sig mot kyrkan. Träffade resten av släkt och kusiner där som vi fick hälsa på. Tror det var 5 personer som frågade om det var jag som var lillasyrran för jag var kortast av oss syskon. Fick förklara att det var faktiskt jag som var älst.
 
Sermonin var jättefin. Prästen talade verkligen ur hjärtat och rörde alla. När det jobbigaste väl var över så hoppade alla in i bilarna för att åka vidare till nästa ställe vars det serverades fika efteråt. Delade upp tillhörigheterna mellan oss syskon. När det också var över så åkte vi förbi Emmas häst innan vi åkte tillbaka hem till dom. Syrran och min andra kusin följde också med dit. Elisia åkte dock efter ett tag, men vi andra grillade hamburgare och hade trevligt.
 
Lördagen var det dags att åka hem igen. Packade ihop våra saker, åt lunch och surrade massor. Kim, min kusin körde oss till tåget. Var trist att säga hejdå men nu tar det förhoppningsvis inte lika länge innan vi ses igen som det har gjort tidigare.
 
 
Har lite mer bilder fotade också, men dom får komma in sen.
 
 
 
Upp