Inga kommentarer.

Igår drog vi till Tjotti med skotrarna ett helt gäng. Fick låna Maggans skoter och det var sjukt snällt ! Var dracracing där eller vad det heter men vi kom väl fram ungefär samtidigt som det var slut. For och hälsade på några en sväng där också innan vi åkte hem igen och då vankades det utgång. Folk kom hit en stund innan alla begav sig på krogen men jag och J gjorde det bästa valet och gick och sov istället. Det ångrade ingen av oss när vi vaknade idag. 
 
Vid lunchtid tokplingade det på dörren och då var det Micke som kom och hälsade på. Han satt här ett tag innan vi bestämde oss att vi skulle åka och grilla. Sagt och gjort så hämtade vi upp Jocke Nyberg och Nicke också. Väldigt trevligt i finvädret. Sen har vi suttit hos oss igen, raggat en sväng sen suttit hos Micke tills nyss. Men ibland kan dom driva en till vansinne grabbarna men nog är dom bra ändå ! 
 
Sen slutar man aldrig att förvånas det är heeelt sjukt alltså. Folk är på riktigt dum i huvudet och jävligt bakfalska. Nu ska iallafall jag och mitt fina hjärta som jag är så glad över att jag har gå och sova. Ingen idé att ringa imorgon för vi ska då sova och städa. 
 
Pöss och gonatt
 
 
Upp