Bebis och jobb

Jag älskar att shoppa bebiskläder. Innan har hon haft mycket begagnat från facebook osv, men 68 har jag bara köpt nytt. Men ska inte gå alldeles crazy och bara köpa massor, för nu har hon haft 62 i några månader och det finns fortfarande oanvända kläder i garderoben. Men den storleken blir nog ändå kvar minst 1 månad till då vi har en liten tös. 
 
Det blir mycket bebisprat men det är ju vad jag gör hela dagarna, tar hand om mitt barn. Har funderat lite smått på att jobba vissa dagar på Jockes ledigveckor, men hittils har jag inte tagit tag i det. Januari har vi andra planer, men ställt in mig på att det blir dags i februari. 
 
Lite nya plagg till sessan. Annars har jag mest shoppat newbie 😍
 

1 januari 2018

Första dagen på året. Vi har inte ens varit ut genom dörren idag. Vår lilla familj firade nyår hos Johanna och Crissan igår med flera andra. Åt god mat och umgicks. Så trevligt. Dock kunde inte Freya sova i ljudet som var av lite musik och allt surrande, 40 minuter max på hela kvällen sov hon så hon var med på sin allra första nyårsafton. Klädde på henne, nerbäddad i åkpåsen i vagnen med hörselkåpor var hon ute med oss på 12slaget när vi sköt raketer. Inte ett pip sa hon, låg så nöjd i vagnen och tittade på alla färger. 
 
Ca 01 var vi hemma igen så somnade hon på några sekunder och sov tills runt 11. Idag ska vi inte göra många knop, har tittat lite film som mest. Ska sammanställa 2017 men det får bli en annan dag. 
 
Puss
 
 
Upp