Söndag 2 dagar i rad

Dagvild ser jag på förra rubriken. Blir lätt så när man går hemma. Har precis sövt lillchefen så nu kikar jag lite film men ska snart sova jag med. Alltså jag förstår att ni kanske inte är så intresserad av blöjbyten och våra sena sömnlösa nätter. Men idag vände hon sig från mage till rygg två gånger i rad. Det var nog mest i protest eftersom hon hatar att ligga på mage, men ändå. 
 
Vi tog en fika idag på Quality med Ida och Sabina. Riktigt trevligt och vi surrade i 2 timmar innan vi var tvungen att splitta på oss och åka hem igen. 
 
Får börja hitta på saker så kanske jag har lite roligare blogginlägg att skriva. Men det kommer kanske det också. Nog har jag saker att skriva om men som inte alla kanske behöver veta. Gällivare är litet och rykten sprids som jag vet inte vad. Så allt smaskigt får jag ta muntligt med mina närmsta istället.
 
Men på tal om ingenting så planeras dopet för fullt. Inbjudningarna är skickade och dekorationer inhandlade. Jag ser fram emot det och få träffa alla! Nåja inte direkt alla men dom flesta. Det är bara mormor och morfar från Övik och det folket som kan komma. Men det är så kul att dom ska komma. Blev väldigt långt detta så nu avrundar jag. 
 
Godnatt
Allmänt | |
Upp