Hoho

Klockan är 02.30 på natten och ongen ligger här och sprattlar. Vad kul det är med det här omvända dygnet! Jocke tar iallafall helg imorgon och nästa vecka hoppar han in på eftermiddag vilket betyder att jag får natthjälp från och med imorgon och en hel vecka framåt. Helt underbart! Att dela på dessa nätter gör sjukt mycket för kropp och själ. Känner ju hur humöret sviktar när hon är vaken sent in på nätterna varje. Jävla. Natt. Nåja dom växer ju snabbt och vips så är den här tiden förbi och vi undrar hur det kunde gå så fort. 
 
Men medans jag skrivit detta så somnade hon så nu ska jag göra samma. 
 
Natti
 

Kärlek

Gokväll! Idag har jag varit väldigt effektiv tycker jag. När bebis är på bra humör och kan jollra på själv en stund hinner man ändå med mycket. Dragit en runda med dammsugaren, gjort mat, diskat bort allt, tvättat och vikt in all tvätt. Äntligen lyckats hänga upp en tavla på väggen också, som hör och häpna; blev rak! Hunnit med att luncha på Nittaya också med Nina och Jessi. 
 
Pappan har sovt någon timme redan och snarkar så taket lyfter, därför har jag och Freya bosatt oss i vardagsrunmet ikväll. Katterna hänger också med oss. På tal om dom så är det ett helt år sen vi hämtade dom idag. Hur fort går inte tiden?! Det är helt sinnes. 
 
Haft en konstig känsla i kroppen dom senaste dagarna, känner mig alldeles glad. Tror det är de som kallas lycka! Har en alldeles underbar sambo som jag aldrig skulle vilja leva utan och en bedårande så högt älskad dotter så hjärtat svämmar över. Våra kära hårbollar glömmer jag inte heller. Min lilla familj ❤
 
 

Shalala

Det var en galet hemsk natt. Aldrig hört henne vråla som hon gjorde i flera timmar och inget hjälpte. Men tillslut somnade hon, säkert av ren utmattning men då sov hon resten av natten och mest hela dagen idag. Så nu ligger vi här vaken men det gör inget sålänge hon är glad. Så hemskt när dom är så ledsna och inget hjälper. 
 
Idag var hon med mig på tabatan och där skötte hon sig utmärkt. Sov igenom hela passet och charmade hela högen trots att hon sov. 
 
Imorn har jag lite planer så får se om jag tar mig upp. Beror på hur länge hon ska lalla på inatt. 
 
Gonatt
 
Upp