Pyssel

Ikväll har jag försökt pyssla ihop lite fint i minneslådan som kom med posten idag. Blev väl helt okej, men lite dåligt med fantasi och huvudvärken hälsade på så jag orkade inte göra något allt för avancerat. Ska även göra en box av något slag vars jag kommer förvara alla grattiskort, dopinbjudan, tidningen från den dagen hon föddes och allt sånt. Men den behöver vi inte ha framme, mer bara för att jag vill ha allt samlat på samma ställe. 
 
Idag kom mormor, morfar, min lillebror och hans tjej till Gällivare. Men planet landade så sent så vi får träffas imorgon. Jocke och Linn aldrig träffat Freya så det blir deras första möte. Imorgon är dessutom hennes 3månadersdag och idag blir hon 13 veckor. Herregud så tiden rinner iväg. Hon kom ju nyss men samtidigt känns det som hon alltid varit här. ❤
 
Första plagget hon hade på sig var den rosa pyjamasen hon drunknade i. Den kan hon dock ha ännu men fick flytta in i skåpet. Armbanden från förlossningen/bb, första nappen och favoritnappen (som vi köpt en ny), bild från rul och anteckningarna från bb om vikt, längd och allt det där. Även hennes nappar med namn fick bo där, hon ratar dom men känns trist att slänga. 
Upp