Freya Nina Christina

Godkväll/natt på er. Herregud vars kommer alla nya läsare ifrån?! 🙈 Nåja sessan somnade för ett tag sen. Hon är en liten nattuggla precis som sin far. 
 
Men till dopet då. Det gick precis som planerat och blev superbra. Freya blev liite smågrinig i kyrkan för att hon blev trött men annars skötte hon sig utmärkt. Mamma läste en superfin dikt och faddrarna hade sina uppdrag med dopvattnet, ljus och en bön. När det var färdigt gick vi över till kyrkans lokal där vi dukat upp fika. Hade jättetrevligt med alla som kunde komma och så gulligt av de som inte hade möjlighet att närvara att ändå skicka doppresenter och kort. Freya somnade direkt i vagnen och vaknade bara en stund för mat innan hon sov vidare. Var nog ganska skönt för henne, annars är det lätt hänt att barnen blir omkringskickade för att alla vill hålla. Det förstår jag givetvis och är glad att människorna kring henne bryr sig. Men det kan nog lätt bli för mycket för dessa små också. Hon fick massor av jättefina presenter och det gick ändå bra att stå framför alla och läsa korten. Även om jag känner alla blir jag obekväm, det kommer nog aldrig gå över. 
 
Kände mig dock lite osocial och hann inte prata med alla ordentligt. Men jag försökte hinna med att se till så det fanns saker framme och även fika lite själv innan vi öppnade presenterna. Jag har världens bästa mamma och mormor (min mormor alltså) som har hjälpt mig med allt. Utan dom hade det inte blivit något av det här. ❤
 
Det var väl Freyas dop i det stora hela. Nu ska jag sova, har längtat efter det hela dagen. 
 
Godnatt 😘
 
 
 
Upp