Bebisgråt

Alltså pjuh. Nu sover barnet efter en ordentlig skrikfest. Gör så ont i mammahjärtat när inget hjälper. Läkaren sa att tarmarna och allt jobbar som dom ska, hennes mage har problem med ersättningen så det är laktulos som gäller och succesivt öka dosen. Så vi kör väl på det då när inte ens messmör hjälper på henne. Hoppas av hela mitt hjärta och mer än så att någonting ska hjälpa snarast. I 2 månader har vi haft såhär nu. Det är inte kul för oss och absolut inte för henne. Lilla sessan ♡
 
Vi tog oss en tur till Johanna också, Freya sov mest men tillslut sa jag att Johanna kunde ta upp henne så hon var vaken en stund. Dock hjälpte det föga och när vi åkte en stund därpå så somnade hon igen. Då begav vi oss till mamma och samma sak där, mamma väckte henne så hon var vaken en stund men sen somnade hon om.  Men det är inte så mycket att göra åt saken. Vill bebis sova så sover bebis. 
 
Har introducerat babblarna åt henne lite smått. När jag vill göra någonting som kräver två händer har jag slagit igång babblarna och då ligger hon tyst väldigt länge och bara tittar. Det är något magiskt med dessa figurer. Alla barn älskar dom. 
 
Men nu är det sovdags för föräldrarna också. Godnatt ❤
 
Selfiesticken blev en perfekt hållare vid babysittern 😊
Upp