Sladdmarodör

Gokväller på er. Igår gick det enligt planerna då sessan gjorde natt kl 11. Så hoppas det fortsätter så då får vi ett lite bättre dygn även om det bara gäller 1 timme. 
När vi vaknat idag stoppade jag henne i vagnen och gick till elgiganten. Kattjäkeln Sigge har ett hemskt jobbigt beteende vi måste få bort, han tuggar på kablar. Så igår hade han tuggat sönder laddaren till laptopen och min kille var inte helt nöjd. Fick köpa en ny idag för 600(!!) spänn. Så nu har vi beställt en anti tuggspray så hoppas den fungerar. Hdmikabeln fick också åka i soporna, det är inte billigt att köpa nytt kan jag tala om för er. 
 
 
Idag landade ett paket från Elodie Details i brevlådan 😍 

Söndag

Godmorgon. 
Inatt ställdes ju klockorna om, får se om det blir att Freya somnar tidigare då på kvällarna. Det hade ju varit perfekt. I fredags fick hon vaccin. Usch vad hemskt det var när hon skrek så, men direkt det var över skrattade hon och var supergo igen. Men feber fick hon givetvis och har det ännu. Men tycker ändå hon varit rätt pigg, lite mer gnällig bara. 
 
En annan sak som jag knappt törs skriva för det har ju vänt direkt, men sedan en vecka tillbaka så funkar hennes mage! Alltså jag är så glad för det. Så nu hoppas jag verkligen att det håller i sig för våran tös så hon slipper ha så jobbigt. Älskade skruttan ❤
 
 

Nattuggla

Idag har vi varit väldigt effektiva jag och Freysan. Banken, smyckesaffären, vanliga affären x 2 och specsavers har vi betat av under lunchen. Sen skjutsade vi pappan på möte och medans passade vi på att köpa en julklapp till sessan. Egentligen är det en adventskalender men eftersom hon är för liten för det så får hon den på jul. Hon är ju bara 5 månader då och kommer inte förstå vad som händer men vi vill ju såklart ändå ge vårat barn något. Det är små disneyböcker, en bakom varje lucka. Det blir perfekt då vi inte har en enda bok åt henne ännu. Vi kommer säkert hitta ännu mer, älskar att köpa saker åt henne. Det är farligt så mycket fint det finns till dessa små ❤ 
 
Så ser kalendern ut. Den är gigantisk. 
 
Imorgon vankas det sjukhusbesök för Jocke. Det är prover som ska lämnas inför besöket med diabetesläkaren. På fredag är det vaccination för Freya och jag gruvar mig för det. Usch vad hemskt det kommer kännas om hon blir superledsen. Men Jocke får följa med så blir det nog bra. Det går ju över snabbt. 
 
Nu sova för att orka med morgondagen. Godnatt 💕
 
Upp