November

Gokväll. Precis sövt lillskruttan så nu är det lite lugn och ro för oss föräldrar ett tag tills det är sovdags för oss också. Inte speciellt händelserik dag. Varit och storhandlat men det är allt. Annars har våran lilla familj inte ens lämnat lägenheten idag. 
 
Det är så kul att se hur Freya utvecklas. Nu skrattar hon för fullt med ljud när man gör miner åt henne och hon börjar greppa saker för att smaka på. Tillexempel fick hon tag i ena kattens svans igår och tänkte smaka lite, men då satte jag stopp. Inte så mums med massor av katthår i munnen. Snuttisen har hon också börjat uppskatta. Hon myser och drar den över ansiktet då hon ska sova. Jag är dock lite nojig med sånt så jag drar bort den direkt hon somnat. Surrar för fullt gör hon också. Tiden går så galet snabbt så det finns inte. 
 
Jag vet inte om det är sömnbristen och/eller stress som gör mig så förvirrad. Glömmer saker, irrar runt och har mig. Senast idag stoppade jag glassen i kylen och märkte det först när jag skulle ta fram något annat. Igår låste jag in mina nycklar i tvättstugan. 
 
För övrigt läker Jockes ansikte bara bra. Han kommer bli helt återställd och inga ärr. Han hade väldigt tur alltså. Redan efter några dagar såg det mycket bättre ut och nu syns det nästan inte alls. Tur i oturen alltså och jag är bara glad att vi slipper tjorva med försäkringar och allt som hade blivit annars. Ja givetvis för att han slipper men också. 
 
 
Upp