Galen

Hallå. Ligger för tillfället i sängen på hotellet i Luleå. Blev en spontanare och bilresan gick toppen med sessan. Hon har skött sig på stan också, bara ibland det blev lite gnäll när hon var hungrig eller när det blev lite för långtråkigt att ligga i vagnen. Nu på kvällen har det dock bara varit skrik och gnäll. Övertrött och lite magknip på det. Fick tillslut lägga henne i vagnen och där sover hon nu. Hon får sova där tills första matningen sen är hon ju så trött så då kan jag lägga henne i sängen istället. 
 
Det känns hemskt att säga men jag hatar att söva henne på kvällarna. 10 av 10 gånger är det tjorv och gnäll hur trött hon än är och vad jag än gör. Men förhoppningsvis blir det bättre snart och vi får det till en mysig stund istället. 
 
Har blivit en hel del shopping idag. Men det är bara Freya som fått sig grejer. Mamma och pappa har inte unnat sig en enda sak. När vi shoppat färdigt tog vi det lugnt på hotellet ett tag innan vi åt middag på Baan thai. Bor på Clarion hotel sense, helt nyöppnat och jättefint. Så imorgon blir det hotellfrukost (som jag längtar!) sen en sväng förbi storheden innan det bär av hemåt mot våra kissekatter. 
 
Snutten över ansiktet då sover man gott
 
Upp