Dåligt med tålamod

Usch vissa kvällar är jobbigare än andra. Idag har det varit bara skrik och tjorv när det var sovdags. 1.5 h senare sover hon äntligen min skrutta. 
 
Ska ringa bm här någon dag också och säga att jag inte tänkter fortsätta med ppillerna jag fått. Har sjuka humörsvägningar och inte lust med någonting och jag misstänker starkt det har med dom att göra. Så vi får hitta något annat som passar bättre. Det är ju synd om min sambo som får ta all skit. 
 
Idag kom Vicky och Kevin förbi med Freyas doppresent. Dom kunde inte komma på dopet men hade redan hunnit beställa present. Superfina byggklossar fick hon och ett örngott med hennes namn som var så fint det med. 
Med namn, vikt, födelsedatum, längd, bilder osv 😍
 
Sen hade jag tabataträning. Åkte dit och körde passet helt utan motivation men jag tog mig ändå igenom det. Åkte till affären och handlade lite på måfå, råkade få med mig alla tre smaker av den nya magnumglassen. Ops. Även proteinglassen fick följa med hem, ska smaka och se om det är något. 
 
Nu tror jag att jag tycker hennes vagn är komplett. Ser så mysigt ut med (fusk)pälsen runt sufletten och den nya vagnmobilen hon fick i doppresent 🤗
 
 
Upp