Det är mycket nu

Ja jag vet inte ens vars jag ska börja. Misstänkte att F åkt på magsjuka då Mille haft det. Men i såna fall *pepparpeppar* hade hon en lindrig en. Kaskadspydde en gång, småspytt till och från i två dagar nu och ätit väldigt dåligt. Men jag ser ändå till att hon får i sig så hon klarar sig och erbjuder mat trots att hon inte efterfrågar.
 
Åkte på 39.5 graders feber igårkväll, ringde 1177 då hon reagerade och tokgrinade när jag tryckte på och bakom hennes öron. Hon som svarade hade då inte gått någon charmkurs och sa i princip att jag var efterbliven som inte åkt in med henne tidigare, den var 23 när jag ringde. Men febern steg just då och öronen hade jag inte ens tänkt på att kolla. Hur lätt är det att veta? F lugnade ner sig efter lite alvedon så jag packade ihop, tog henne och begav oss mot barnakuten. Där var dom så mycket trevligare och undersökte henne noggrant. Allt annat var väl godkänt på tösen, men trumhinnorna kunde han inte se då hon hade vax i vägen men symptomen visade på inflammation så hon fick antibiotika. Den är inte smaskens men hon är duktig och sväljer den ändå. Lilla hjärtat vilka bekymmer hon ska behöva ha ❤
 
 

Lördag

Lördag kväll. Ordningen återställd då pappan är tillbaka hemma efter att ha spenderat ett dygn i Dokkas med sina kompisar på skotern. Freya sover och vi har kollat reprisen från gårdagens idolavsnitt. På förmiddagen for jag och F till gamla järn lindgrens där friluftsfrämjandet hade sin bytardag. Är i princip som en loppis med enbart vintergrejer och andra säljer dina saker åt dig. Mamma jobbade där, så jag lämnade in några jackor, skor och mina slalomskidor och fick allt sålt. Så det blev lite extra pengar att köpa julklappar för. 
 
Igår var det black friday som nog ingen har missat. Vi passade på att beställa lite julklappar och diverse. Höll utkik efter bilstol nr 2 till F, men hittade ingen till något superpris som vi fastnade för. Är ändå några månader kvar tills det ska bytas så det är ingen stress. 
 
Nu ska vi bara mysa framför någon film, lätt hänt att man glömmer bort varandra lite när det finns en liten med i bilden som tar upp all ens tid när hon är vaken. Men jag hade aldrig velat ha det på något annat sätt ❤
 
 

Mosig i hjärnan

Våran älskade lilla prinsessa har återgått till tjorv och skrik mestadels av dagarna. Var hos barnläkaren idag så nu testar vi helt mjölkfritt igen för att se om hon blir sitt vanliga glada jag och att allt blod försvinner. Man känner sig så maktlös när något är fel och hon kan inte berätta vad. Hon sover nästan ingenting på dagarna utan blir så ledsen när vi lägger ner henne och det tar länge innan vi kan söva henne på kvällarna. Hon sover dessutom mycket sämre än vad hon gjort. Såklart det tar mycket på hennes krafter, men det tar på mina också. 
 
Jocke var till diabetesläkaren idag. Värderna var tiptop och allt såg fint ut. Läkaren skulle kolla upp hur det ligger till med körkortet och sedan höra av sig. Hade varit helt underbart om han fick ansöka om lämpen snart. 
 
Nu ska den här mamman också sova. Godnatt på er ❤
 
 
Upp