Söndagsångest

Nu känner jag mig sådär stressad igen. Måste skriva på mer papper, skicka in mer papper osv. Fyfan längtar tills det är färdigt. Men de blir det väl aldrig riktigt. Bara jag får detta gjort så blir det nog bra! 
 
I helgen har jag legat i soffan och varit och fiskat. Dock ingen fisk någon av gångerna. Vi var till mammas stuga igår och åt souvas gjord över öppen eld. Svingott. 
 
Ångest att jobba imorgon igen. Barnmorskan rekommenderade att jag inte skulle jobba så mycket längre, så får se hur jag löser det. Borde sökt att få vara hemma för längesen. Men lätt att vara efterklok!
 
Bye

Soliga lördag

Soligt och varmt idag. Började med en rejäl sovmorgon. Dock väckte katterna mig 1 gång genom att bita mig i smalbenen då dom ville ha mat, sen fick jag sova ifred tills jag vaknade av mig själv. Åkte till mamma och dammsög bilen, det behövdes. Vilken skillnad och ändå ska vi ta en ordentligare stäning av den sen. Tömde även ut allt som inte behövdes i den så nu är det inte en massa skit som tar onödig plats där. Sen handlade jag och for hem. Donat på lite här hemma, bärt saker till förrådet och slängt igång 2 maskiner. Jag får passa på medans energin finns. På vardagarna är den obefintlig. 
 
Sen när Jocke kommer från jobbet ska fritösen tas fram. Lite lördagslyx med nuggets, strips och chilicheese. Blir inte så ofta då jag tycker det är grisigt och jobbigt att rengöra fritösen sen. Men ibland får man offra sig. Nu ska jag fortsätta innan jag blir alldeles för lat.
 
Mamma kom förbi med kläder jag haft när jag var liten, vettetusan om Freya kommer få vara lika cool som mig

Full fart

Blir lite galen på mig själv. Säger alltid att jag ska hem och ta det lugnt efter jobbet, likt förbannat har jag varit och handlat, plockat och fixat hemma, diskat och slängt ihop matbackar till Jocke osv. Inte är det många minuter jag har legat i soffan. Har fortfarande planer på att åka till coopan och panta bort allt. Annars tänker jag bara på det också så skönt att få iväg dom. Måste ändå hämta Jocke från jobbet så kan göra bort det innan. Men inte är det väl konstigt egentligen att man är slut i kroppen och knoppen. Dessutom det här med att åka runt till olika ställen varje dag men nya barn och nya namn. Jag blir helt snurrig. Nåja ca 2 månader kvar om jag orkar tiden ut! 
 
 
Upp