Ordning

Storstädat idag. Bakom,under och i soffan, bakom och under tvbänken osv. Skrubbat hela lägenheten så nu är det skinande fint här. Alltid lika skönt när det är fräscht. Strax sovadax och imorgon är det läkarbesök för Jocke innan jag börjar jobba. Måste hitta alla värden jag skrivit upp, ingen aning vars dom tagit vägen. Mycket papper som försvunnit blir galen. 
 
Blir dock lite gladare av bebissaker och den här damp ner i brevlådan i veckan. 
 
 

Våran fina toa

Söndag och imorgon är det dags för en ny jobbvecka igen. Bara en vecka kvar på detta ställe och det är skönt tycker jag. Sen får jag se vad som händer om den där människan tänker höra av sig eller inte. 
 
Helgen har bestått av städ och tvätt typ. Toan är äntligen klar och sakerna är tillbaka på plags. Hann en sväng på stan igår och hittade 3 par byxor åt lilla F. Älskar newbie och dessutom rea. Köpte i större storlek då vi har rätt mycket i mindre nu. Men finns så sjukt mycket fint. 
 
 

Finally

Nu är torsdagen strax över och en arbetsdag kvar. Vet knappt om jag törs säga det men imorgon blir nog våran toa ÄNTLIGEN klar. Som jag längtar efter en dusch och en toa som går att spola utan hink. Jag kommer uppskatta vårat badrum sjukt mycket mer efter det här. Dessutom få alla saker på plats igen kommer bli galet skönt. 
 
 
Upp