Söndag

Nu är helgen snart över och det är jobb som gäller imorgon då jag inte hört något från fk. Hoppas dom beslutar under veckan annars känns det knappt som någon idé. 
 
Nästa helg har vi bokat hotell så då åker bara jag och hjärtat iväg och myser. Fick det i födelsedagspresent av honom ❤ Ska bli galet skönt. Men har varit helt underbart att bara vara hemma hela helgen med min lilla familj medans majoriteten firat midsommar i Piteå. Är absolut inte ledsen att ha missat det. 
 
Ska röja lite mer här idag när jag ändå är igång. Skönt att ha ordning sen när bebis har kommit. 
 
Puss
 
 

Nattsudd

Ligger i sängen och vrider och vänder på mig. Svallvågor av svettattacker kommer och går. Men det tillhör vanligheterna just nu. Pepparpeppar så har svullnaden i händer och fötter lagt sig en del just nu, vet inte om det beror på att värmen försvann ute eller alla liter vatten jag desperat hinkat i mig i ett försök att lindra. Kanske lite av båda men jag är bara glad så länge det håller. Stödstrumporna kanske också gett effekt. Men då har jag fått halsbränna som vägrar ge sig istället. Knaprat novolucol hela dagen. 
 
Nå jag har ändå haft en hyfsat lätt graviditet hittils om man läser vad andra fått utstå. Så ska väl inte klaga allt för mycket. Men alla dessa extra kilon och ett bowlingklot på magen är fasiken inte lätt att släpa omkring på. 
 
Godnatt. 
 
 
Upp