Måndag

Nu hoppas jag verkligen att det blir ett hyfsat rättvänt dygn för donnan här. Fortsatt med sina tjorverier under dagen. Knappt nöjd med annat förutom att vara i famnen. Sen när hon väl däckade slängde jag ihop mat, diskade och plockade lite här i hemmet medans killen placerade röven i datastolen. Men han är superbra med Freya. Hade aldrig klarat mig utan honom ❤
 
Inatt bökade jag med henne mellan 12 och 04, sen tog Jocke över och dom somnade väl där vid halv 6 på morgonen. Så jag fick sova fram tills 10 helt ostört, då var det matdags sen blåste hon på tills 13 då vi allihopa klev upp. 
 
Jockes mamma var förbi idag. Fick lite påfyllning av blöjor vilket är guld värt. Det är bra åtgång på dom kan jag säga. 
 
 

Tjorvunge

Ligger vaken här med en donna som tjorvat på i några timmar nu. Måste verkligen hitta ett sätt att vända hennes dygn. Nu har hon ätit typ 4 ggr, spytt och bajsat och fått ny blöja 3 ggr under tiden så tycker hon borde däcka snart. Ser dock inte ut som så. Hon har kaskadspytt ner hela sig själv ett flertal gånger och nu även stora delar av babynestet. Nybadad var hon men nu är hon kladdig igen.
 
På tisdag är det bvc besök. Vägning och mätning står på schemat. 
 
Nu ska jag försöka söva den här lilla prinsessan igen som verkligen inte är någon törnrosa som gillar sömn. 
 
Gonatt
 

Föräldraroll

Nu är hon ju 1.5 vecka och vi kommer mer och mer in i föräldrarollen. Humöret har svajat för oss båda pga sömnbrist och hormoner. Lite osäkerhet spelar också in men dom kommer ju inte med en instruktionsbok så det är bara att göra sitt bästa och göra det som passar våran familj bäst. Hon har dock ovänt dygn som vi måste försöka få rätt. Nu har hon iallafall somnat alldeles nyss igen så jag ska också sova. Jocke sa att han kunde ta nattmatandet så kanske jag är lite pigg tills imorgon. Skönt! Bara det att han inte alltid vaknar trots att larmet tjuter för fullt. (Freya alltså) 
 
Vet att det blir mycket bebisprat här nu men det är ju kring henne vårat liv kretsar kring just nu. Våran miniboss. Men vi myser så mycket vi kan med våra håriga bebisar också. 
 
Men alltså bästa känslan måste ändå vara att jag kan ha mina skor igen! Mina vanliga tröjor kan jag ha, byxorna är lite väl tight ännu och förlovningsringen får jag inte på. 10 gravidkilon är borta på 10 dagar. Så nu har jag 10 kilo kvar så är jag tillbaka på startvikten när jag blev preggo. Promenader kan jag ta men annan träning måste jag vänta med tills efterkontrollen. 
 
Nu sova. Gonatt
 
 
Upp