Minikulan

Magen har börjat växa lite nu, märktes igår och ännumer idag. Syns dock inte så mycket ännu när jag står upp men inte klagar då jag på det. Det kan ta ett tag till innan jag blir framtung kan jag tycka. 
21 dagar kvar tills vi får se vem som bor där inne och vi eventuellt kan utesluta hälften av namnen och fokusera åt ena hållet bara. Köpte dock lite nytt igår som skulle passa till både kille och tjej. Spännande tid som vi har framför oss och ännu massor som behöver inhandlas. Men det får man ta eftersom och blir enklare sen då vi vet vad det blir. 
 
 
 

Diverse snack

Trött och seg. Dags att hoppa i säng strax. Dålig på att uppdatera er i vad som händer. Men inte är det så mycket mer än det vanliga ändå. Jobb, hem och hänga med Jocke, laga mat typ. Nä inte vet jag. I helgen har jag umgåtts med lite folk, annars mest bara tagit det lugnt. Ringt lite och hört med nytt jobb, men ännu ingen stress över det. Ska bli skönt att få sluta pendla till Dokkas iallafall, det måste jag medge. Mindre resetid, mindre slit på bilen och mer klirr i kassan som inte behöver läggas på bensin. 
 
Imorgon hoppar vi in på 3siffrigt som preggo. 100 dagar bortgjorda. 180 to go. Babyskydd till bilen inhandlat, även en bärsele och diverse saker. Säng och skötbord. Men det är också allt. Sen är det resten kvar. Men måste köpa eftersom annars blir vi ruinerade. HIttat en superfin barnvagn jag vill köpa, men vi måste se över ekonomin först och se hur dyr vagn vi har råd med. Nåja, det hinns ju också med. 
 
 
 

Mitt 2016

 
2016 i snabba drag
 
Januari
Kom igång ordentligt med träningen, fick bilen lackskadad av ett staket och jobbade igen efter lite julledighet. Annars hände det väl inte speciellt mycket just då. 
 
Februari
Köpte mig äntligen en egen skoter, hjärtat fyllde 25 och vi var på jokkmokks vintermarknad. Var på skoterturer, åkte till Övik med Jocke. Hoppade på en all in utmaning med tabatagänget.
 
Mars
Marknad i Gällivare, fick min allra första (och förhoppnigsvis sista) bältesböter när jag skulle hämta souvas. Påsken spenderades i Sammakko och även några andra turer slutade till Sammakko. Smällde bröstkorgen och hjälmen i styret så jag var helt blåslagen i några veckor. Gjorde min drömfångare på benet. Tränade och lite utgångar här och där. 
 
April
Gjorde om lite hemma, slängde ut lite gamla möbler och in med nya. Brände handen nå jävulskt på kokande vatten och hade ont i typ en vecka. Tränade, jobbade och var ut litegrann. 
 
Maj
Började dra till backhoppan, varvat med gym och tabata. Kilona försvann ett efter ett. Solen började steka, jag vårstädade bilen och var till mamma och Mickes stuga. Mycket nya träningskläder damp ner i brevlådan. Firade 2 år med världens bästa och det blev tokvarmt ute. 
 
Juni
Min tur att fylla 25. Hade vänner och familj förbi på fika. Vi förlovade oss på midnight sun meet och jag körde kortegen innan jag också fick festa lite grann. Jag var så glad hela kvällen. Spelade bilbingo och tutade hem lite pengar. Var galen på Åhlins för våra ringar kom aldrig. Körde igång C9 och rasade i vikt. Dock bara vätska så när jag började äta mat kom det mesta tillbaka igen. Firade midsommar i Porjus med en massa grabbar i en båt med fiskespöna i handen. Stukade foten i fyllan och fick hoppa på kryckor. Blev utslängd från krogen dessutom. 
 
Juli
Våra ringar kom och vi var nöjda som tusan. Åkte till Ayia Napa en vecka, saknade dock min halva som var i Magaluf samtidigt. Gick på semester och bara levde livet. Köpte min samsung 7a och drog till Pajala för att kolla på Freddy Kalas. 
 
 
Augusti
Fick ny lägga och jag var så lycklig. Sa upp bergmans och skrev kontrakt på våran nuvarande. Beställde våran säng och soffa. Började packa ner lägenheten och sålde bort det som inte skulle med. Levde i ett flytkaos men det gjorde ingenting. Köpte ny laptop av min lillebror och beställde en massa saker till nyläggan. Drog till Övik med halvan och mös på. 
 
 
September
Flyttade äntligen in i våran efterlängtade lägenhet. Möbler hamnade på plats och det började äntligen kännas som vårt hem. Fyfan vad det var skönt med utrymme, garderober och ett rymligt kök. Ett sovrum hade jag drömt om så länge. Bestämde oss för att skaffa katt, sen kom vi överens om att vi tar 2 stycken på en gång. Så Sigge och Elvis blev våra nya familjemedlemmar. Städade ur lägenheten på bergmans och lämnade in nycklarna. Våran nya soffa kom och vi sålde den gamla. 
 
 
Oktober
Beställde klösträder till dom små huligenarna, åkte till Skellefteå för att bo på hotell och träffa släkten. Mina kusiner möttes då i hockeyn så det var jättekul att få träffa alla där. Katterna bet av kablar och hängde på både oss och allt dom kom åt. 
 
November
Jag plussade på gravtestet och trodde inte det stämde. Köpte hur många test som helst och alla visade samma sak, vi var preggo. Läggan repades rum för rum och jag blev så nöjd. Hyllor började komma upp på väggarna med tavlor och lite annat. Det började verkligen kännas rätt. 
 
December
Åkte till Övik och firade jul, stannade efter vägen i Umeå och gjorde ultraljud och där inne låg det en liten nöt med ett snabbt bankande hjärta och växte. Var mycket ledig och dom dagarna jag jobbade var det väldigt få barn. Plöjde igenom hela julkalendern. Nyår var massor av folk hos oss, efter 12 slaget var jag rätt leds och körde ut alla. 
 
 
Det var mitt år i väldigt snabba drag. Säkert glömt en hel del  men dom flesta höjdpunkterna är med iallafall. Jag har inte varit så bra på att dokumentera under året, varken i text eller bilder så det är inte så jäkla lätt att komma ihåg allt eller ens vilka månader det var. Nåja! 
 
Puss på er
 
 
Upp