Kort och gott

Helgen har gått smärtfritt förbi. Alldels för snabbt som vanligt. Idag tänkte jag ha en städ och tvättdag, men blev dunderförkyld under natten så får se om det är soffmode hela dagen istället. Börjar mitt nya jobb på onsdag, spännande! Får hälsa på i Dokkas när jag kan sen. Kommer ju sakna kidsen och de. 
 
 

Våran dotter

Mindre än en vecka kvar på jobbet. Får se vad som händer sen! Det ska dock bli skönt att slippa köra den här vägen var eviga dag. Drar så galet med bensin och pengar. 
 
Igår var vi på rul, allt såg bra ut och det bakas en tös där inne. Men något jag blir galen på är hur alla måste inflika att inget är säkert, det kan komma en kille osv. JAG VET. Tyst med er bara. Hon som gjorde ul sa att det är 95 % en tjej, så jag tänker köpa tjejkläder, grejer och planera tjejnamn. Så det så. 
 
 

Nöjd

Mamma har nyss varit här så satte vi fast tyget jag valt på sänggaveln. Blev som en helt ny säng och jag är så nöjd! Samtigt passade vi (okej, mest hon) på att rensa avloppet på toan och rengöra kattlådan helt genom att skura ur den. Det behövdes kan jag tala om. Så nu är det fint och fräscht, bara disken som måste bort. 
 
Helgen kommer bli en total myshelg. Åh vad jag längtar! Jag har världens bästa kille ♥
 
 
Först såg sänggaveln ut såhär. Det var innan renovering också. 
 
Sen har vi levt med det såhär i någon månad. 
 
Nu ser det ut så här och jag är supernöjd. 
 
 
 
Upp