Julbestyr

God eftermiddag på er. Igår var jag och Jocke på steakhouse och det var såå gott. Var verkligen guld värt med lite egentid och kunna äta i lugn och ro. Freya hade haft det bra hos mormor och inte varit sur en sekund. När vi åkte hem somnade hon i bilen och jag tänkte att nu är det kört, vi får vara uppe med henne hela natten. Men kors i taket, hon gjorde natt och sov från 21 till 10.45 med två uppvak för lite mat. Det var bara att njuta medans det vara för det lär inte hända på ett tag igen. 
 
Jocke ska till Dokkas för skoterkörning så jag och Freysan blir hemma. Han kommer hem imorgon igen så det är bara en kväll vi får sitta och uggla ensamma. Mamma har åkt till stugan så ingen hemma där heller.
 
Var och köpte dom sista julklapparna idag så nu hoppas jag det är färdig. Alltid ett stressmoment varje år och alltid ute i sista sekund.  Men nu tror jag det är färdigt med allt, mamma har till och med slagit in dom åt mig. Skickat iväg julklapparna till övik också tillsamnans med julkorten. Men till Gällivarefolket ger jag julkort när jag träffar på dom. Dock lite missnöjd då dom blev väldigt mörka och suddiga, men det var inte bara jag som haft det problemet från optimalprint. Så där blir det inte att beställa igen. 
 
 
Allmänt | |
Upp