Julen 2017

Lovade ju att skriva lite om julen. Började med att åka till Johanna vars det var fullt hus. Tomten kom tidigt och delade ut julklappar för Kev skulle till sin pappa sen. Freysan fick massor med leksaker som hon nöjt smakade på. När vi varit där någon timme bar det av vidare till mamma och Micke. Åt mat och kollade Kalle innan vi öppnade julklapparna. Freya hade fixat fotokalendrar som hon gav bort med en massa söta bilder på sig själv. Redan här var jag dödstrött och ville avsluta kvällen men vi hade lovat att åka vidare till hennes farfar och gänget så det gjorde vi. Där var det också julklappsutdelning och F fick sig lite mer leksaker. Så nu har vi 2 korgar med leksaker som tjuter och blinkar. Tomten kunde hon inte bry sig mindre om, presentsnörena var det bästa. 
 
Vi avslutade sedan kvällen med 2 galet trötta föräldrar och en däckad bebis. For hem och bara myste på. Jag hade tydligen varit snäll också då min fästman (låter konstigt men det heter väl så då man är förlovad) hade köpt en samsung s8 åt mig. Bästa älsklingen ❤
 
Men i det stora hela var det en helt okej och ändå mysig  jul. Bara flängandet som är jobbigt. 
 
Imorgon är det dopdags för Milion så jag ska leta fram kläder som jag ska ha. Bäst att fixa färdigt så jag inte står där med massor av saker att hinna med imorgon. 
 
 

Hårklipp

Gokväll. Klockan är alldeles för sent som vanligt men jag kan inte låta bli att göra allt möjligt innan jag lägger mig. Ikväll har jag suttit och vikt igenom Freyas kläder i 68 och uppåt även om det är ett tag kvar tills den storleken blir aktuell. 
 
Var till frissan förra veckan och kapade håret. 2 decimeter klippte hon nog av och det känns så fräscht. Jag gillar långt hår, men det var så slitet och bara hängde där och det växer ju ut igen. Så jag är nöjd! Är väldigt dålig på att prioritera mig själv, Freya och Jocke går alltid i första hand. Men mamma betalade frissan som en tidig julklapp så jag också fick lite ompyssling. Är alldeles för långt mellan gångerna och jag är så dålig på att ta hand om både hyn och håret. Men tyvärr så märks det också så får skärpa mig. 
 
Dock är före-fotot från augusti, men jag verkar gilla att fota selfies i samma tröja 🙈

Vaccin

Gokväll. Stackars hjärtat har dom stuckit idag igen. På sjukhuset stack dom henne i båda fötterna och i tån för blodprover och sätta en slang. Idag stack dom henne i båda låren och hon blev så ledsen. Men snabbt var det över och hon var nöjd igen. Lite tröttare idag och har tagit längre sovstunder på dagarna än vanligt. Men annars *pepparpeppar* verkar hon klarat sig rätt bra ännu. Imorgon blir tösen hela 5 månader. Tiden springer verkligen iväg.
 
Till veckan blir det fullt ös med dop, uppesittarkväll, lilla julafton, vanliga julafton och allt där i mellan. Kommer bli ett himla rännande men det får vi stå ut med för bara dom här dagarna. 
 
Huvudvärken sitter som ett skruvtäd över pannan så nu ska jag göra som resten av familjen och sova. 
 
Godnatt ❤
 
Alldeles nykläckt 😍
 
Upp