Sovande bebisar och gosiga djur

Lillhjärtat sover sen några timmar, vaknade för lite mat och fick som vanligt panikont i magen den här tiden som det varit varje natt nu. Men istället för att tjorva och stackarn skulle ha ont tog jag en pysventil och hjälpte på traven så hon somnade om direkt igen. Så skönt för allihopa. Beställt ny ersättning som ska vara snällare mot magen så hoppas det hjälper. Fanns inte att köpa här i stan så bara vänta tills efter helgen och hoppas på snabb leverans. 
 
Prommade med Nina idag och hälsade på Johanna med familj. Fikade och surrade innan vi prommade hem igen med Kevin som följeslagare på cykel så han hade nått att göra ett tag. Johanna hämtade han med bilen när vi kom fram. 
 
Får se vad som händer imorgon. Ska försöka att inte sova så länge bara för att barnet sover. Men det är lätt hänt. Snart kommer mamma hem från Övik och har mormor och morfar med sig. Så roligt att äntligen få träffa dom igen ❤
 
Borde egentligen sova nu när barnet sover men ligger och kollar unga mammor/föräldrar eller va det nu heter. Eller jag försöker men jag har en katt som kliver över och på datorn och ska vara svingo. Dom passar också på medans den lilla läskiga människan sover. 
 
 
Upp