Helg

Inte allt för händelserik dag. Ingen förbättring med lillans mage men hoppas över allt annat det blir bättre inom en snar framtid. Hennes farmor och Jockes mormor var förbi idag, så fick hon lite kläder, dock storlek större så dom får vänta några månader. Hon rockar storlek 50 just nu som börjar sitta bra. Innan drunknade hon i dom också men kändes onödigt att köpa mindre ändå. Får lite smått panik över om hon ens kommer hinna använda alla snygga kläder. Men fortsätter hon spy ner allt så blir det ju några klädbyten om dagen så det löser nog sig. 
 
Just nu sover hon i bilstolen, var till affären och hämtade ut paket och hon somnade så gott där i så jag vågade inte flytta henne när vi kom hem igen. Dock är hon inte lättväckt men ändå. Hunnit med att diska och plocka lite när hon snarkat på. Har ännu lite svårt att släppa det där och bara låta saker vara. Vill ändå ha lite ordning omkring mig. Testade bärselen idag och hon verkade gilla den så kanske den ger mig fria händer sen men ändå kan bära på henne då Jocke börjar jobba igen. 
 
Imorgon har vi iallafall planer. Först förbi i mamma och Mickes stuga sen till Dokkas och äta hos Jockes mamma. Tur ungen gillar att åka bil. 
 
Nu ska jag passa på att mysa med mina hårbollar lite.
 
Puss på er
 
 
Upp