Gokväller

Går dåligt med att somna i tid på kvällarna. Hon sover gott på dagarna men nätterna är det bök. Får väl stå ut en vecka till då vi ska till bvc. Alla pratar om kolik osv, nog kan de säkert vara en liten släng av det också. Men ungen är ju förstoppad och får inte ut varken fisar eller bajs så klart som fan hon får ont i magen och skriker. Tog en sväng med vagnen och hämtade ut paket tidigare. Dock blev de bara dit och tillbaka då hon var så gnällig. Synd när det var så fint väder men orkar inte promma själv med en ledsen unge. Sen lämnade jag henne hemma så for jag och handlade. Den här veckohandlingen funkar bra för oss hittils då jag är bättre att laga mat hemma och det blir ingen småhandling vilket blir billigare i slutändan. Nå i paketen fanns iallafall 2 par mjukisbyxor åt Jocke då jag rensat bort gamla slitna och ett halsband till mig. Mitt jag hade innan är välanvänt och har blivit lite slitet, ett hjärta som det står Jocke i. Ville ha med Freyas namn också så då fick det bli så.
 
 
 

Tokig

Alltså jag kan bli helt galen på nätterna. Ungen sover hur bra som helst, vaknar för mat och då kan hon vara vaken i flera timmar igen. Inte är det nå äta och somna om här inte. När hon sen väl håller på somna då trillar tutten ut eller katterna lever jävulen så ögonen spärras upp igen. 
 
Annars gick fotograferingen helt okej. Hon skrek lite då och då men det blir superfina bilder. Vi får dom om några dagar när dom är redigerade och så. Spännande! 
 
Sovdags nu då jag knappt orkar hålla mig vaken. 
 
Natti
 

Träning

Kommer bli en intressant natt detta. Sessan har sovit sig igenom det mesta av dagen. Hon tar väl igen från igår. Lämnade henne med pappan tidigare och drog på tabata. Fyfan det var tungt men så jävla skönt. Får väl se om jag tar mig upp från sängen imorgon. Är en utmaning om några veckor jag ska vara med i. Bra med en kickstart. 
 
Är så sjukt sugen på att tatuera mig. Men det får vänta, måste ju spara pengar till det och det är dyrt med kids. Det hinns ju med det också. 
 
Imorgon är det fotografering. Har valt kläder åt ungen men vettefan vad jag ska ha på mig. Att jag dessutom har några gravidkilon kvar gör inte saken lättare att hitta något fint som passar. 
 
Men nu är lillchefen hungrig. 
 
Pöss
 
Upp