Sånt som hör till

Hittils har jag ju sagt att jag mått så bra, inga krämpor osv. Börjar nog vara dags för lite klagomål från mig också snart. Ryggen börjar värka fram emot kvällarna, samma smalbenen och fötterna. Fyfan. Det beror nog mycket på mitt jobb också, inte många lugna stunder. Men lämnar ju snart andra trimestern för att hoppa in i tredje så givetvis blir det ju tyngre. Det har börjat kännas att hon pressar undan mina organ där inne och jag är inte längre lika smidig. Nu längtar jag till juli och hoppas att tiden går snabbt så vi kan njuta av henne på utsidan istället. 💕
Trött och slö precis som i början, snurrig och ser stjärnor rätt ofta. Men annars är det väl prima ändå. Jag ska inte gnälla för mycket, det kommer ju vara så värt det sen! 

Vardagen

Dagen har gått snabbt. Bilen har även fått motorn till vindrutetorkaren fixad, tur man har sina personliga mekaniker! Erik fixade medans jag jobbade, guld värt. Inte så kul att vara utan då det vräker ner blötsnö titt som tätt. Less blir jag, nu får det smälta! 
 
Vill dona på och fixa till här hemma. Vet dock inte hur eller någonting så jag blir mest frustrerad på alla saker som bara ligger och intar soffläge istället. Sen tar det ju på alla krafter att jobba heltid och samtidigt hålla hemmet i hyfsat vardagsskick också. Tror jag kommer tycka om att vara mammaledig sen. Då har jag iallafall F också. När jag är hemma nu och Jocke jobbar tex helg blir jag nästan galen. Men man vänjer väl sig. 
 
 

Då var det helg igen. Veckorna susar förbi så man hinner knappt med. Åkt på världens förkylning, var till vårdcentralen igår för att kolla öronen. Ingen inflammation men fick special nässpray utskrivet då man inte får använda vilken som helst då man är gravid. 
 
Annars händer det inte så mycket, vi jobbar och står i. F växer så det knakar. Det känns verkligen när hon spretar ut sig åt alla håll samtidigt. Märklig men samtidigt mysig känsla. Helt sjukt att det bor en minimänniska i min mage ändå. Dessutom nere på 2siffrigt på nedräkningen så nu går det undan. 
 
 
Dock är det några dagar sen så nu är vi inne och härjar i v. 27. Känns ännu overkligt att om typ 14 veckor har vi ett barn här som är 50 % mig och 50 % Jocke ❤
 
 
Upp