Sigge och Elvis

Sigge och Elvis (våra kissebejbisar) kommer till oss redan nu på tisdag! Åååh vad roligt, som jag längtar. Allt är färdigt med matskålar, lådan och leksaker. Bara maten och kattsanden som behöver inhandlas men det hinner jag. Sen ska det beställas ett svinsnyggt klösträd också. I vitt såklart så det matchar inredningen. Jag vill ha allting ljust och vitt, det är så snyggt och stilrent.
 
 

Lite lägenhetsbilder

Lite smått kaos ännu i alla rum. Den ska ju totalrepas hela lägenheten och hela toan med golv och väggar ska rivas ut. 
 
Älskar att äntligen ha yta när jag ska laga mat!
 
Älskar också att vi får plats med ett köksbord. Det har jag verkligen saknat. 
 
Donat på lite men här ska också väggar och mest troligt golv bytas ut. 
 
Köpte en ny 65" tv av mamma och Micke. Jocke som valt plats på sitt databord där brevid tvbänken. Det tyckte jag inte om, men som sagt är allt tillfälligt då hela vardagsrummet också ska tapetseras. 
 
Väggana är alltså orangea och inte så röda som dom ser ut här. Längtar tills lägenheten repas, då ska alla rum bli ljuuusa och fina! 
 
Här ska också tapeterna självklart bytas ut och även så golvet. Sänggaveln ska färgas i samma färg som sängstommen och kuddarna som hänger på. 
 
Äntligen kan jag använda min helkroppsspegel igen, tvn ska upp på väggen sen och bordet som den lilla sovrumstvn (55") står på är egentligen mitt sminkbord. 
 
 
Så det var lite hur det tillfälligt ser ut här. Bilder på soffan och sånt får ni sen, då vi ännu har kvar våran gamla men den står utan överdrag med bara lakan på sig då den säljs nästa vecka och den nya kommer. Kommer nog bli jävligt bra bara vi får läggan repad tillslut. 

No one can stop me when I taste the feeling

Tisdag morgon och jag är lite sådär trött i ögat. Imorse var det tungt att kliva upp. Men ett 7 pass och ett 9 pass kvar, då får jag lite sovmorgon sen tar jag långhelg med ledig fredag. Skönt! 
Donat på lite med tvn i sovrummet, köpte en bordsantenn igår för att vi ska kunna kolla där också men får inte boxern att fungera som den ska. Men det löser sig, jag är lite oteknisk bara och dåligt tålamod. 
 
Idag ska jag först göra en hemlig sak sen ska jag till tandläkaren. Det är väl tur de för i förrgår flög en hel lagning ut så nu är det ett stort hål där. Ilar eller gör inte ont, men bäst att få det fixat. Nackspärr har man på allt det här också. 
 
Tjingbye. 
 
 
Upp