Sköna lördag

Lite småtrött sådär. Katterna sover och jag hade lätt kunnat göra samma sak. Men ska istället sätta igång med maten så min man har tacos färdigt då han kommer hem. Mamma har varit här med Isa och även Ida har hängt här en stund. Inte gjort alltför mycket nytta idag, handlat lite och så. Lunchat med Johanna och kikat lite på stan. Finns dock ingenting som vanligt.
 
Längtar tills nästa helg då vi ska till Skellefteå, kolla när kussarna möter varandra i hockeyn och även träffa en stor del av släkten från Övik. Ikväll är det väl också hockey så gissar det kommer sitta några och kolla de här, men det måste dom ju få göra. Jag får se vad jag hittar på, kanske donar på hemma bara. Skönt det också. Så jävla skönt med lugna helger, jag tar lätt det framför vilken utekväll som helst. Men det kanske jag har sagt redan, nåväl. 
 
Nä nu är det dags för matlagning. Inte lika jobbigt att laga mat längre då man har plats. 
 
Puss
 
 

Hallå

Nu har vi haft dessa huligankatter i 2 veckor och det är då fullt upp. Klättertävlingar i gardinerna och avbitna kablar lite här och var. Rivsår från topp till tå och konstant en katt framför fötterna eller hängande i byxorna. Men det gör absolut ingenting, Dels kommer det ju bli lugnare sen och även för att dom är så söta och goa. Dom ska ligga så nära som möjligt när vi sover och kurrar på som tusan. Ångrar mig inte en sekund att vi skaffade dom här 2 huliganerna. 
 
Klösträdet har jag också hunnit ändra mig, hittat ett annat som är lite större som säkert passar vildingarna bättre när dom också är 2. 
 
Nä nu ska det plockas och donas på här. Renoveringen har jag inte hört ett pip om. Snabba är dom tydligen!
 
 
Upp