Skoterkläder och katter

Båda två har varit hemma från jobbet idag, vet inte om det var en minisläng av någon magsjuka som flera ungar och vuxna har på mitt jobb, eller något annat. Men det försvann lika fort som det kom, dock måste man ju ändå vara hemma då man smittar efteråt också. Så jag har varit så uttråkad idag så det finns inte. Imorgon ska jag försöka röja lite här hemma och göra plats för nytt. 
 
Klickade hem en julklapp åt mig själv idag från Jocke. Blev så kär. Så nu kommer jag vara snygg i vinter och kan sälja iväg min gamla och lite förkorta jacka tänkte jag. 
 
Annars i livet händer det ganska mycket, dock inget ni får ta del av ännu. Toan måste ännu repas men det verkar som att dom har lite svårt att få fingrarma ur. Tvn i sovrummet ska upp på väggen också, äntligen skaffat ett fäste så jag får tillbaka mitt sminkbord. Så någon ordning och reda ska det väl bli här också. 
 
Vintern och mörkret har fått grepp om mig och jag är konstant trött, men ska bli väldigt mysigt med jul, eventuelt firar vi den i Övik och då tar vi med kissekatterna också. Tror dom är rätt chill med att åka bil. Mina små bejbisar som börjar bli rätt stora. 
 
Ibland har jag lust att skänka bort dom när dom tuggar sönder kablar, headset, mina blommor, river ner saker som råkar komma i deras väg och sånt. Men mina små gosiga älsklingar som har sina alldeles egna speciella personligheter ger mig ändå så mycket kärlek, sjukt ändå att djur kan bringa en sån lycka som dom gör. 
 
Puss på er!
 
 
 

Lalala

Fredag och alldeles snart helg. Bara några snabba timmar kvar. Eller sega men de går ju iallafall framåt. Klickade just hem en tidig julklapp åt mig själv. Armband och en ring som stödjer diabetes och forskningen kring det och var dessutom superfina. 
 
Helgen kommer bli lugn, ska julpynta och städa där hemma. Gillar att hålla på dona med allt möjligt. Mycket fin inredning jag vill shoppa men jag får ta det eftersom. Det är inte billigt direkt men jag får ha tålamod, allt kan inte göras på en gång. 
 
 

Hyllor och sånt

Idag är det fredag och det ska bli så jävla skönt med helg. Blir en lugn myshelg då min karl jobbar. Mamma har varit förbi några svängar och hjälpt till sätta upp saker på väggarna. Börjar äntligen kännas som vårat hem. Snart får jag julpynta också, måste bara hämta kartongerna som ännu är kvar på kilen såhär 3 år senare. Så skönt med en lägenhet i vettig storlek som jag får dona på med. 
 
 
Upp