Svettig

Måste ju ändå få vara hyfsat stolt över mig själv. Helgen fuskade jag lite med träningen, men inge fusk med varken alkohol eller maten ändå. Igår var det utegymmet och löpning som gällde, efter det blev det backhoppan. Idag ett tabatapass. Imorgon kommer jag nog dock ha vilodag då jag måste vara fit for fight och kunna ta mig igenom fystestet utan några större missöden och utscanningen på torsdag. Sen blir det kanske någon fuskdag innan jag kör igång med C9. Måste bara få produkterna först, så det ser jag också fram emot. Spännande att smaka aloeverashotarna, hört både bra och dåligt om dom. Men jag får bilda min egen uppfattning sen!
 
Städa upp i miniläggan nu innan jag ska slänga in mig själv för en tvätt. Kläder ska tvättas imorgon, bokat mammas tvättstuga. Det är enklast så.
 
Puss
 
 

Sol och sånt

Solen skiner och det är supervarmt. Nu känns det verkligen som sommar! Varit till mammas stuga där vi dammsög och städade hela bilen innvändigt så nu är det fräsch igen. Nu är det bara utsidan som ska få sig en rejäl skrubbning också. Handlat och nu är jag hemma igen, ska städa lite och fixa mat. Köttfärspaj slänger jag ihop idag. Annars inga speciella planer, kanske tar mig till backhoppan sen. Någon slagt träning måste jag göra känner jag. 
 
Lite ångest att sitta inne ändå när det väl är så fint väder, men alla jag känner är typ upptagna eller bortresta idag så orkar ju inte sitta ute på bergmans själv direkt heller. Nåja. Hoppas det är fint imorgon också, då är städningen bortgjord och jag har inga måsten. 
 
Puss.
 
 

Gokväller

Sovit typ hela dan efter jobbet, eller ja 3 timmar. Sen var det bara hoppa upp, slänga på träningskläderna och åka på teamträning. Det gick bra med ryggen och mamma körde stenhårt med mig. Det är så kul när träningarna går bra. 
 
Har bestämt mig för att det blir att prova på c9. Det värsta som kan hända är ju att det inte funkar för mig men då har jag iallafall provat! Håller er uppdaterade när jag kickar igång med det. Ska bli spännande. 
 
Nyss kollat film och nu snarkar hjärtat. Jag ska ställa mig och slänga ihop någon enkel matback till honom innan jag också kryper ner i sängen. Sen ska jag sova ut innan jag tänker använda helgen till att städa. Det behövs ibland det också. 
 
Godnatt på er
 
Upp