Back to work

Då var långhelgen över och det är jobbdags igen. Torsdag till söndag spenderade vi i Sammakko och alla andra byar där runt omkring. Kört skoter, träffat folk, grillat och haft det mysigt. Inte alls kaos som jag hade förväntat mig. På lördagen skippade vi puben för att sova 11 på kvällen jag och hjärtat. Det var skönt. Skotrarna är dock kvar därborta så efter min träning idag ska vi dit och hämta dom. 
 
8 veckor har gått på min utmaning och idag är slutscanningen. Får se hur det går. Men jag har varit duktigt och skött mig, så lite framåt borde det ha gått. Det får vi ju se om någon timme!
 
Bye.
 
 

Trötter

Inser när jag läser igenom förra inlägget att de lät väldigt bittert. Dock var jag också väldigt bitter men ändå. Men livet är inte bara en dans på röda rosor, det vet ju alla. 
 
Nu tar jag snart helg, nog ska det bli skönt med långledigt. Håret är färgat igår så det ser lite bättre ut såhär lagomt till påsken. Blir att åka förbi Sammakko och kolla om det är något drag där. Lönen trillade in på kontot idag, så ska betala bort alla räkningar till att börja med. Världelöst, men man måste ju. 
 
 

Sugig helg

Helgen har väl varit sisådär. Både fredag och lördag hamnade vi på at som sög. Lördagen drog vi vidare till olles och hade inte heller speciellt kul där. Drama och skit. Tog oss tillslut hem efter mycket om och men. Gårdagen var totalt värdelös, Jocke ville ha souvas så hoppade i bilen och slutade med världens dyraste souvas. Slavrade med bältet och såklart stog polisen precis bara runt hörnet. Alltså så jävla förbannad på mig själv att man inte orkar ta på sig bältet direkt. Hade tvättstuga på det också på kvällen. 
 
Jocke stoppade på en film, världens grisigaste. Saw IV kollade vi. Slocknade ganska snabbt efter det. J somnade innan halva filmen ens gått. 
 
Så nu är det bara se fram emot ännu en jobbvecka. Påsken ser jag dock inte fram emot ens, den kan gärna få vara över snabbt. 
 
Tjing.
 
 
Upp