Torsdag

Pigg och alert efter 2 timmars sömn inatt. Eller inte. Redbullen är min bästa vän, tur vi har sjukt sköna pass nu såhär innan semestern då vi knappt har några barn. Ska till tandläkaren idag, sen är det bingo ikväll. Behövs nog en powernap mellan dom sakerna så jag inte somnar bakom tutan sen. 
 
Provade en massa kläder igår, både tränings och vanliga. Vissa drunknade jag i nu så dom säljer jag iväg så är det påväg nya som sagt. Så jag måste ju faktiskt få unna mig! Men ännu kläder att gå igenom, ska göra det ihelgen samt tvätta och städa då Jocke ändå jobbar 12timmars. Marknaden ska jag hinna kika på också hade jag tänkt. Gudförbannat vad skönt med en lugn helg. 
 
Pöss
 
 

Segt

Fyfan vad jag längtar till semester. 5 arbetsdagar kvar. Låt dom gå fort! Visst är det jobbet som jag vill jobba med, men jag lovar att kids kan ta slut på en. Så nog ska det bli skönt med 1 månad ledigt härifrån också. Ska hinna med en utlandsresa och Övik, men det ska ju inte vara några problem. Måste fixa mig ett nytt pass också. 
 
Jävligt irriterad på Åhlins just nu. Visst är det egentligen inte bråttom, men när dom sa att dom eventuellt skulle hinna komma redan förra veckan och det gått en halv vecka extra, man ska då inte beställa någonting därifrån om man behöver det snabbt. Hade nog gått snabbare att beställa själv och billigare dessutom. Nåja, har vi tur kanske dom har kommit innan 2016 är slut iallafall. Ja, jag är bitter. 
 
Igår fick jag hem mina träningskläder som jag beställde i det första paketet. Dom satt som ett smäck och jag är nöjd. Börjat sälja iväg lite av dom "gamla" som blivit förstora. Hade verkligen behövt flytta snart så vi får större utrymme så man ser vad man äger och kan rensa bort lite samtidigt. Längtar efter en riktig garderob. 
 
Puss
 
 

Nytt igen

Ops. Ännumer saker från sportamore är på väg hem till mig. Men det är faktiskt bara nödvändiga saker. Som en långärmad träningströja, ett underställ och en bikiniöverdel. Men sen är det nog! Men det är så kul att få beställa i mindre storlekar än vad man haft innan. 
 
Ringarna kom aldrig igår, hoppas verkligen dom kommer idag annars blir jag arg. Nu får dom faktiskt ta och snabba på lite! Slutar tidigt idag också, så hinner hem och vila lite innan det är dags för smöggetårta hos Micke som också fyller halvvägs till 50 idag. Men får se hur jag gör om jag fuskar lite eller inte, tycker ändå jag varit superduktig men kanske ska hålla mig stenhårt till häftet ändå. Jag ser ju hur jag gör! Handling står också på schemat idag. 
 
Dagen får gå fort. Vädret växlar som fan, igår stekhett idag fryser jag ihjäl. Men nog är det sommaren i Sverige och framförallt i Gällivare alltid. 
 
Puss
 
 
 
 
Upp