Lite sånt ja

Glömt att uppdatera er om hur det gick med min c9, dom 5 första dagarna gick det strålande. Jag höll mig till schemat men sen gick det utförs och jag struntade i allting. Gick dock ner ca 3 kg och där har jag stannat. Måtten var också flera cm mindre. Men nu kör jag med herbalifeprodukterna istället och jag tycker om dom mycket mer. Kör dom till frukost, lunch och så äter jag vanlig middag sen även en shake till kvällsfika. Äter även mellanmålsbarerna där emellan också. Det funkar prima för mig även om vågen har stannat på samma siffra nu ett tag, men det beror nog också på att jag varit väldigt dålig på att hålla i träningen när tabatan har sommaruppehåll. Prommat lite och varit i backhoppan och så, men inte mer än det. Men sålänge jag håller mig på samma och inte går upp igen så duger det sålänge. Man måste få njuta på semestern också. 
 
Nog om det, nu ska jag plocka upp Jessi för lite jakt. 
 
Puss
 
 

Hoppas, hoppas!

Alltså, det är nästan för bra för att vara sant! Så förmodligen är det de också, vi får nog vänta ett tag till. Men ändå, det närmar sig. Livet flyter annars på jävligt bra och jag är lycklig mest hela dagarna. Säljer grejer, donar och rensar på, fångar pokémons och sånadär vardagliga saker. Börjat packa resväskorna lite smått, men det är ju så tråkigt. Hatar att packa, svårt att veta vad man ska ha med. Har alltid för mycket med mig. Dessutom packar jag väskan åt Jocke också annars kommer han inte få med sig nånting alls. Han sa att han litar mer på mig med hans packning än på sig själv. Eller så är han bara lat, nåja jag fixar ändå. 
 
Min nya tele kom efter bara någon dag, använder den dock inte då jag inte orkar ta med en sprillans ny tele utomlands så den får ligga i lådan tills vi kommer hem igen. Har inte kunnat låta bli den helt, så jag har fixat och trixat med den så som jag vill ha den med tema och inställningar och sånt så den är helt redo när jag tänker byta. 
 
 

Jag behöver dig

Inatt kunde jag inte sova. Så la mig bara och tittade på min sovande karl och kände sån enorm kärlek och glädje över att just jag får vara med denna underbara människa. Han gör mig så lycklig så det inte finns ord för det. Min älskade, älskade Jocke. Du gör mig hel. 
 
 
 
Upp