Effektiv dag

Först har jag arbetsjobbat idag. Efter det var det bara hem, slänga på träningskläder och iväg mot tabatan. Anmält mig till utmaningen nu så får se hur det går! Efter det har jag försökt göra lite för min hy. Dödens ansiktsmask, nu vet den svarta som drar av halva ansiktet när den väl torkat och sen tvättat, skrubbat, smörjt och allt vad man nu kan komma på. Synd att jag inte är så flitig att ta hand om hyn annars och det får jag ju sota för. Blir aldrig av med den här tonårshyn.
 
Sista jobbdagen imorgon på en vecka som känts sååå lång. Ska bli skönt att få ta helg. Att få sova ska bli gode skönt. Men nu ska jag sätta röva tillrätta i soffan och slå igång mariocart.
 
Pöss !
 
 

Mitt i veckan

Även fast dom värsta minusgraderna försvunnit och det ligger på statida 10 minus ute fryser jag röven av mig. Går konstant omkring och fryser på vintern. Lägenheten är som en igloo också. Tur jag har mitt alldeles egna värmeelement. Jocke alltså, han är alltid tokvarm. 
 
Annars då, "kommit igång" lite med träningen, var på tabatapassen förra veckan och den här veckan. Ska imorgon också, jobbigt att ta sig dit. Men det är skönt när det är över och man vet att man iallafall rört på sig. Börjar vara dags för det. Tänkte vara med i en 8 veckors utmaning, får se hur det går. Kanske man får lite insperation att sluta fuska så mycket och röra på sig mer. Roligare efter ett tag när man kommit igång med träningen. 
 
Nu börjar det strax droppa in kids här. 
 
Pöss
 
 

Strax helg

Idag är det torsdag och den här veckan betyder det att jag slutar tidigt från jobbet och tar långhelg idag. Galet skönt! Har rensat lite saker från läggan också som jag skänkt bort på fejjan, det hämtas idag. Hade nog kunnat rensa mycket, mycket mer. Men jag tar det i lugn takt. Förstår inte hur mycket man kan trycka in i en liten etta. Ännu saker kvar i förråden på kilen också som inte får plats här. Men det blir att gå igenom dom sakerna sen när vi väl får flytta. 
 
Kollade med hsb, plats 6 hade vi i kön på lägenhet just nu. Förra gången var vi 2a. En var vi plats 15. Sjukt vilken skillnad. Men är nog en väldigt liten risk att 5 personer före skulle tacka nej så det är bara att ha tålamod och vänta. 
 
Över 30 minusgrader har det varit hela veckan. Börjar bli något less på kylan. Bilarna funkar inte som dom ska (min pärla gör dock det), man orkar inte åka ut i onödan för direkt man bara stoppar ut snoken trillar den av. Men idag ska jag ta mig till träningen. Sån galen träningsvärk sen i tisdags, kan knappt röra mig. Sen ska jag bara tillbringa kvällen med att spela WII tänkte jag säga, (införskaffade mig det igår Jocke skrattade ihjäl sig när jag fick utbrott i mario cart), men det är ju hockey så det kan jag ju glömma. Fyfan. 
 
Herrå!
 
 
Upp