Home sweet home

Ingen aktivitet här på ett tag. Men vi har befunnit oss i Övik. Shoppat, hälsat på släkt och vänner, kollat hockeymatcher och bara myst på. Kollade deadpool på bio och höll på skratta ihjäl mig. Den rekomenderar jag er att se! Första matchen förlorade modo, andra vann dom. Älskar stämningen att gå på livehockey.
 
Nu är vi hemma igen och ska alldeles strax försöka ta mig i säng. Orkar inte göra allt för mycket annat. Det är tröttsamt att sitta i en bil halva dagen.
 
Men nu vet ni att vi lever och så.
 
Puss
 
 

Natti och sånt

Blev ingen skoter idag då det inte var så roligt väder. Så tagit det lugnt mest hela dagen, for sen förbi mamma så Jocke och Johanna fick scanna sig. Efter det åkte vi till Johanna och Crissan och stannade där ett tag också innan det bar av hemåt igen. Fick några lådor av Johanna så nu har jag donat på i garderoben och den ser mycket mer städad ut nu. Lite mer ordning är alltid bra. Men det är inte de lättaste när det knappt finns utrymme att förvara saker här.
 
Haft tvättstuga idag också, när jag kom ner då min tid börjat hängde det kläder fulla tvättis och fulla torktumlaren. Efter 20 min blev jag förbannad för att personen inte höll tiden, så slängde ner allt i korgarna som står där inne och parkerade dom utanför dörren. Där fick dom stå ett tag också innan personen hämtade det. Alltså, fel att hålla tiden man har.
 
Men nu är det sovadags. Tillbaka till verkligheten imorgon efter att ha varit sjuk en vecka.
 
Gonatt
 
 

Skojtersnack

Börjar bli lite bättre med den här förkylningen. Ögonen har slutat rinna och är inte igensvullna längre, dock ännu väldigt täppt i näsan och känner ingen smak på något jag äter. Var förbi Crissan och skruvade ihop min skoter. Alltså ja, killarna skruvade ihop den. Så nu är den klar och körbar och står bara och väntar på att jag ska komma och gasa. Hoppas jag är frisk tills på söndag!
 
Min alldeles egna skoter ♥
 
Upp