Hemma är alltid bäst

Hemma igen efter några sköna och roliga dagar i Övik. Ätit gott, träffat släkt och vänner. Men som jag längtade efter mina bebisar, det var skönt att få komma hem till dom igen. Först tror jag dom var lite småsura för att vi åkt ifrån dom, men det släppte ganska snabbt och dom lämnar inte våran sida och spinner tills dom nästan spricker. Mamma och Ida har tagit hand om dom medans vi varit borta. Guld värt! Men nu tänker jag inte lämna dom på länge. Älskade små hårbollar. 
 
Plockat bort julen här hemma idag. Skönt att ha tillbaka ordningen igen. Imorgon ska vi försöka smälla upp tvn i sovrummet så jag får mitt sminkbord tillbaka. Alltid är det något småfix man kommer på. Tror vi aldrig någonsin kommer få helt klart. Men så är det väl alltid. Ska kolla runt lite för att se om jag hittar någon fin inredning på mellandagsrean nu också. Roligt att byta ut lite ibland.
 
 

Babyboom

Nu kan vi avslöja det vi hållt hemligt i nån månad. I juli kommer våran bebis!
 
 

Juligt var det här

Blivit väldigt dålig på att uppdatera här. Sista jobbdagen innan jag tar jullov och då sticker vi till Övik. Ska bli mysigt att få fira där, har inte gjort det på flera år. På onsdag ska vi göra en grej, får se om ni får veta vad efteråt. Spännande! 
 
 
Upp