Bara svammel

Sådär nu börjar det närma sig ordentligt och idag blir vi av med en garderob och sängen. Skönt med lite extra plats att förvara kartonger på. Det är bara kaos här bland alla saker men det får det lov att vara då tills jag äntligen får packa upp allt igen och göra fint. Xboxet ska någon komma och hämta också, sagt att jag orkar inte släpa med en massa onödiga saker som vi ändå inte kommer använda sen. Slängt iväg svartsäckar med saker, skönt att få rensa! Men helt sjukt vad man kan samla på sig i en liten etta.
 
Idag har har varit på upprop så nu är det väl igång då. Dock måste jag fixa böcker, det har jag inte gjort. Allt går genom datorn, alla "lektioner" och allt. Får se hur det går. Men nu ska jag ge mig fan på det här och få det bortgjort så är det större chans till fast jobb. 
 
Igår velade vi lite fram och tillbaka om vi skulle äta plankstek. Hittade oxfilé på rea så då bestämde vi oss för att göra det ändå. Jag, Jocke, Jessi och Micke mumsade i oss det på kilen. Satt fint i kistan. 
 
Nu slänga ihop mat och sen ner i förrådet och släpa ut garderoben. 
 
Puss!
 
 

Flyttfeber

Älskar att klicka hem nya saker till lägenheten och jag längtar nått enormt tills den är klar, vi har fått nycklarna och jag får åka till ikea. Åh vad jag ska inreda och dona på! Säng och soffa är iallafall beställd för det är så lång leveranstid så vi hinner hursomhelst få nycklarna till läggan innan dom kommer. 
 
 

Hade behövt en extra söndag

Då var det söndag och jobb imorgon igen. Skönt ändå med lite rutiner i vardagen igen, nu är det bara träningen som saknas. Dock är ju läggan i kaos men det får vi leva med fram tills flytten. 
 
Hade egentligen vela lägga mig ner och vila en stund, men har öppningen imorgon så måste kunna sova tidigt ikväll. Blir att slötitta tv hela dagen skulle jag gissa på. Köpt färdig lasagne som det bara är att sätta i ugnen, så lat tänker jag vara idag. 
 
 
Upp