Friday

Igår blev det bara hem efter jobbet, slänga på sig träningskläder sen iväg på teamträningen. Efter det skulle jag in på jeansgruvan så träffade Jenny och Janely på stan en snabbis. Följde med dom på nån affär, sen åkte jag hem och städade hela lägenheten. Kommer ju in så satans med grus den här årstiden så man blir ju tokig. 
 
Får se vad kvällen har att erbjuda idag. Inga speciella planer men man vet ju aldrig. Först en dusch iallafall innan man bestämmer något annat. 
 
Puss
 
 

Man måste ju vara snygg när man tränar

Hunnit med en massa ärenden efter jobbet. Handlat mat och sånt där nödvändigt man behöver, varit in på jeansgruvan en sväng och även köpt ett par leggins från jive. 50 spänn var dom ju värda. Nyss betalat bort alla räkningar, även anmält till e-faktura istället för att få hem en massa pappersfakturor. Förstår inte varför jag inte fixat det tidigare. Man sparar in lite på det också, annars kostar det typ 50 spänn extra bara för att få den dära papperslappen i brevlådan man ändå inte vill se. 
 
Sen råkde jag klicka hem två saker från sportamore. Men jag behöver verkligen en ny träningsmatta och den var billig, sen var det rea på träningstights också så ett par såna åkte med i bara farten. 
 
 
 
 
 

Mindfucked

Veckorna rullar på. Jocke har eftermiddagsjobb så efter jobbet igår passade jag på att fika på hotellet med Jenny och Janely, efter det var vi på lite missions. Trevligt att hitta på något annat för en gångs skull. Dom fick mig att skriva till en som höll på lägga typ tarotkort eller vad det heter och la en relationsstjärna till mig. Det är sjukt vad hon pricka mitt i. Det fick mig att få ännu mer tankar och funderingar än vad jag redan hade innan. Hon fuckade nog upp alla våras hjärnor. 
 
Idag slutar jag tidigt så då ska jag göra lite ärenden och sen bara hem och ta det väldigt lugt innan det är träning. Efter den har jag bara planer på att plocka lite hemma sen fixa några matbackar innan det förhoppningsvis blir en tidig kväll. Men det tvekar jag på i vanlig ordning. 
 
Fått för mig att jag vill ändra lite hemma och byta ut möbler och sånt. Dock är det lite svårt när vi har sån liten lägga, men hyllan i badrummet byttes då ut igår och jag är supernöjd. Dock ska jag fixa någon belysning i det också.
 
 
Före
Efter
 
 
Upp