Söndag och sånt

Fredag blev bara en mysdag. J spelade lite dator, jag kollade serier sen däckade jag klockan 10. Upp igår och började storstäda hela läggan. Superfin var den äntligen. Drog och käkade med Jocke, Jessi, deras mamma och mommo på at. Tog med Jessi hem sen och J bestämde sig för att gå ut. Ble tillslut en jävla massa folk här, vissa hade folk inte sagt att dom skulle ta med, vissa bjöd andra in utan att en fråga. Väldigt respektlöst då det kom folk som inte ens har någonting här att göra. Svinade ner min nystädade lägga, så less. Sen gick vi och la oss då äntligen alla drog. J har då det han gör idag, jag har tvättstuga.
 
Ny granne har vi också som spelade musik ännu vid 1 inatt, när jag vaknade 9 idag spelade han också hög musik.
 
Nu ska jag trycka lite frulle och glo tv innan det är dags att tvätta.
 
Puss på er
 
Han har så snygga gaddar min karl ! ♥
 

Tarueringar hit och dit

Nygaddad och öm hoppar jag nu i snarklådan, tidigt upp till jobbet imorgon. Bild kommer ev sen, inge speciellt utan mest bara utfyllnad gjort men nu är min arm äntligen färdig. Efter jobbet är det Jockes tur att bli plågad. Vad jag ska njuta av att vara klar. Hittat bild till honom också. Uppdatering om helgen osv kommer också. Dålig på att skriva här nu bara, ska fixa det. 
 
Gnatt. 
 
 
 

Tjena mittbena

Idag har jag hunnit göra lite allt möjligt. Sov till halv 12, skönt som fan. Var upp redan vid 5 för att köra J till jobbet men sen somna jag igen. Upp ur sängen när jag vaknade andra gången och iväg till Bolki för att bunkra upp för imorgon och till Ica för att jaga blöjor till lilla Ella men typiskt nog var dom slut. Plocka upp J från jobbet och hem för att slänga ihop lasagne. Nu har vi ätit, jag har städat hela köket och tagit disken. Ska slänga färg i håret som jag sagt att jag ska göra i flera veckor men idag ska jag ! Ska även plocka ihop några kläder som jag ska ha med till Luleå och lite andra nödvändigheter som smink och sånt.
 
Annars vet jag väl inte så mycket mer. Blir lugnt idag så man kan ta sig iväg i hyfsad tid imorgon. Köpt ananas och chips, bra kombo. Men båda är lika gott.
 
Frysen hade behövt frostas av också, men då måste jag ju tömma alla frysgrejer så det får bli någon annan gång. Det tar ju sån tid också. Men en viss herre hade ju glömt att stänga frysen här just bara en liten glipa i flera timmar så isen tripplades ju där inne.
 
Nu ska jag fortsätta dona på här hemma och sen som sagt doppa skallen i färgburken.
 
Puss
 
 
Upp