Sånhär rubrik

Storstädat här hemma idag. Började med att ta disken som gick över i att laga soffan som sen blev att städa och göra om lite här hemma. Så nu är det rent och snyggt, tvätten är lämnad hos mamma och jag har hängt hos Johanna några timmar med henne och Kev. Nu sitter jag och kollar minions, garvar ihjäl mig åt dom. 
 
Även investerat i proactive idag, så får se om det är någonting att lita på då. Fått så jäkla dålig hy och något måste ju hjälpa. 
 
 

Lördag

Lugn hemmakväll igår. Lagade gomat och köpte lite gott. Låg i soffan och kollade tv tills det var sovadags. När killen väl somnat skrev Ida om hon skulle plocka upp mig så for vi på coop. Svinhalt ute, inte ens kul att vara ute med bilen ju. Strax ska jag åka och luncha med henne. Sen blir det bara att vara hemma och dona på tills J kommer hem från jobbet så blir det myskväll idag också. Tänkte baka muffins och kika nån film. 
 
 

Blä

Veckorna går så fort. Imorgon är det fredag igen. På torsdag har jag bokat tid för klipp och färg, det var verkligen på tiden. Får se vad det blir ! Varit folk här som kollat hockey, dom åkte typ precis. Så nu ska jag slänga ihop en matback till J som han ska ha till jobbet. Ute i sista minuten innan läggdags alltid. Men sen ska jag fasiken sova. Så skönt. 
 
Nighty 
 
 
Upp